O nama

Auto Safir

SAFIR d.o.o.(1991g.) i AUTO-SAFIR d.o.o.(1994g.)čine grupu iste vlasničke i interesne strukture, istih ciljeva i zajedničkog nastupa.
Do 2016. godine poduzeća posluju paralelno SAFIR d.o.o. –uvoznik svjetskih poznatih brendova, zastupanje u građevinarstvu i graditeljstvo dok AUTO-SAFIR d.o.o. posluje unutar Hrvatske u segmentu distribucije i zastupanja.

2016. godine poduzeća SAFIR d.o.o. i AUTO-SAFIR d.o.o. se udružuju u jedno poduzeće pod nazivom

SAFIR d.o.o.

Glavna djelatnost našeg poduzeća u početku je bila veleprodaja rezervnih dijelova za teretna i dostavna vozila i građevinskumehanizaciju.
Zbog malog tržišnog potencijala poduzeće je do danas ustrojilo podjednako zastupljene u djelatnostima:
Rezervnih dijelova za teretna vozila, građevinsku mehanizaciju, industriju, vojnu opremu, Rezervni dijelovi za vojna vozila, specijalna oprema za vojana i druga vozila te građenje poslovnih objekata na području Hrvatske.

Prodajni asortiman čine proizvodi najpoznatijih svjetskih proizvođača AUTOMOBILSKE INŽINJERSKE i AVIO industrije.
Visoka kvaliteta proizvoda naših dobavljača potvrđena je od svjetskih kuća za certifikaciju.
SAFIR d.o.o. (Auto-safir d.o.o.) od 2006g. potvrđujesvoju visoku stručnost i sposobnost upravljanja kvalitetom sukladnu zahtjevima ISO 9001:2008 potvrđenu certifikatom International Certification Registar Ltd. (ICR)
Upornim i korektnim radom stvorili smo povjerenje najvećih domaćih i svjetskih poduzeća s kojima kvalitetno surađujemo dugi niz godina.

U prodajnom prostoru naHorvaćanskoj cesti 17,Zagreb, u neposrednoj blizini Jadranskog mosta na površini 500m2 vlastitog prostora zaposleno je 13 djelatnika, stručno usavršenih za ove djelatnosti što potvrđuje uspješna procjena od strane International CertificationRegistrarLtd - ISO 9001.
Zahvaljujući dobro opskrbljenom vlastitom skladištu i izravnoj nabavi od velikih proizvođača dijelova prve ugradnje, možemo jamčiti najvišu kvalitetu originalnih dijelova uz povoljne cijene.

Prodajni asortiman čine proizvodi najpoznatijih svjetskih proizvođača automobilske industrije. Visoka kvaliteta proizvoda potvrđena je također od svjetskih kuća za certifikaciju.
Ponudom od nekoliko tisuća različitih artikala i vrijednošću prosječne dnevne zalihe robe od 7.000.000 kn zauzimamo visoko mjesto u razredu koji čini oko 10.000 poduzetnika. Naše stručno osoblje s dugogodišnjim iskustvom i širok asortiman uvijek raspoloživih proizvoda služi nam da maksimalno doprinesemo zadovoljstvu kupaca kao i sigurnosti prometa i rukovanja strojevima.

Također, u slučajevima kada traženi dio nije trenutno na zalihi, nudimo mogućnost nabave u najkraćem mogućem roku.

Sigurnost i plaćanje

Sigurno i pouzdano plaćanje putem interneta ključno je za naše poslovanje. Vaši osobni i kartični podaci su sigurni.